Officiell Introtext?

Go down

Officiell Introtext?  Empty Officiell Introtext?

Post by Gagga on Thu Aug 03, 2017 9:57 pmStråssas asgamar. En gång i tiden Klanens knutna näve. 200 personer som plöjde över Närkeslätten som ett slåtterlag av diesel och eld. Då var de först, längst fram, de som alltid röjde hinder och stod i vägen. Men nu är Klanen upplöst för länge sen. Castor är för sig själva, muttrandes bland Stråssas gränder. I åratal har de tagit det de kommer åt, det som finns kvar, det som man med vrede kan rycka ur någons hand. Tiden har stått stilla och bundit dem vid Sinterverkets rötter. Fast i staden, kvar i zonen och med ett sinne av allt trögare olja.
Men inte längre. Nu arbetar Castor för att återupprätta Klanen och skaffa fram allt det de behöver för att lyckas med detta. De har en plan…Eller ja, vissa av dem har en plan. De andra saknar fullständigt ambition och har ingen som helst organisationsförmåga. De har inte en plan. Men ivägen kan man alltid stå.
Castor är visserligen ett gäng råbarkade krigare med fler frakturer än hjärnceller, men de har inte heller någon större förmåga att följa direktiv eller gå längs en rak linje. Men vad fan. De bara kör.

Off består vi av ett antal erfarna lajvare som gärna lajvar intensivt när det kommer till karaktärsspel, komplicerade intriger och allt det där göttiga som får oss att suga märgen ur spelet. Vi spelar bröliga, tröga och katastrofala karaktärer med en sällsynt förmåga att träffa fläktar med skit, men är rätt mesiga och snälla småbarnsföräldrar off.
Vi har en del trådar ute i olika grupper, men ni får väldigt gärna kontakta oss om ni vill ha goa karaktärer, ett drivet spel och fnittriga intriger. Inget är för lågt, för dumt eller för farligt för Castor. Se på oss som asgamar. Vi går att undvara. Vi förstår inte bättre.


(Kommer att lägga upp loggan med, så den etableras)

Gagga

Posts : 4
Join date : 2017-04-07

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum