Start-up story

Go down

Start-up story Empty Start-up story

Post by ozio85 on Thu Aug 24, 2017 9:42 pm

Igår gjorde Castors en högst oplanerat inbrott i ett förråd, oklart vem det tillhörde. Det som hittades var damm, rep och 43 flaskor sprit. Som vanligt när Castors kommer över en större mängd sprit, så räcker den lika länge som det tar att säga “Vaggeryd”.

Denna gång lyckades dock hela Castors landa i huset innan nästan en endaste droppe sprit spilldes (undantaget var såklart Grizzly, som skulle se till att den 90%:iga spriten inte hade blivit dålig).

Innan huset nåddes, hade en och annan uppmaning högljutt flugit ur både Zeke, Lupus och Galt: Denna gång så ska vi minsann spara delar av spriten så vi har till åtminstone en vecka framåt. Zeke nämnde även att han kan behöva en flaska för medicinska behov. Till och med Aset, som annars håller sig på sin kant, hade hittat orden och såg mycket logik i Grizzlys argument att spriten kan bli dålig “vilken timme som helst”. Argumentation blev allt mer högljudd, och till och med Castors grannar, KÅP, hörde allt skrik och gormande .. och uppfattade även ord som “sprit” och “borde drickas nu”.

Det hela avslutas på det enda sättet som det möjligtvis kunde sluta i: En sjujädra spritfest.. Där både KÅP och Castors drack upp spriten tillsammans. Här slutar nu flera Castor- och KÅP- medlemmars minne.

Det har nu gått ett par dagar, och minnena börjar sakta men säkert komma tillbaka för vissa av medlemmarna i Castors och KÅP.

Detta är vad du minns….

Därefter drar vi var sitt kort minne och diskuterar oss vidare därifrån...

ozio85

Posts : 20
Join date : 2017-03-28

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum