Dingo, en tursam jävel.

Go down

Dingo, en tursam jävel. Empty Dingo, en tursam jävel.

Post by Dingo1 on Thu Aug 24, 2017 10:47 pm

Dingo är född in i klanen och har länge vetat att han har tur.
Det var tur att vem det nu var våldtog vad hon nu hette, det var tur att Dingo inte blev ihjälslagen i hennes mage och det var tur att hon levde länge nog för att ge bröst.
Det var tur att hon gav börst till Dingo och inte till någon annan.

Dingo är tursam, han har en förmåga att hitta saker av en slump och har bra syn för små saker som avviker.
Ibland bara vill han gå en annan väg än vad som är bestämt. " Dålig känns" muttrar han och ber alla att ta en annan väg. Ofta har det varit bra.

Bamse har haft med sig Dingo ett tag ( klappa dvärgen på magen för tur!)och de är delvis ganska lika. Galt kan bli riktigt störd på Dingo till ifrån men tjafsen blir sällan långvariga eller särskilt allvarliga.

Dingo ser gärna till att inte vara först i fronten om han kan undvika det. Han lunkar på i sin takt och har ingen brådska att bli skjuten.
Han är trogen Castor in i märgen och ställer alltid upp i en knipa, Castor är hans familj, den ända familj han har  och den ända familj som han någonsin kommer få och han värnar om familjen på sitt sätt.

Dingo släpar alltid på en enbent docka som hjälper honom att få kontakt med " de andra" och med " småfolket"  som han är helt  övertygad om att man bör visa respekt. Han får även hjälp av dockan när han kontaktar totemdjur. ( kom gärna med namnförslag på dockan)

Straff efter att Bamse var klar med baconet och äggen, just när kaffet var klart så dök Dingo upp i lägret.  Redo att hjälpa till! Med att äta upp frukosten och att kontakta den " andra sidan".

Dingo1

Posts : 2
Join date : 2017-07-13

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum